Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytec Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytec Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig kedvező áron 9990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693037005

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratislav

A Kiegészítők a hangfalakhoz kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Skytec Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

A Skytec Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig terméknek nagyon jó értékelése van. A Kiegészítők a hangfalakhoz kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Terézia

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Terézia

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

Lenyűgöztek a Kiegészítők a hangfalakhoz kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

A Kiegészítők a hangfalakhoz kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Skytec Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klement

A Skytec Fali PA hangfaltartó, állvány, fekete, 50 kg-ig terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.01.2021

Értékelés:
(82.4%)