Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytec TX15A, aktív PA subwoofer, AUX megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 63790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Skytec TX15A egy tapasztalt, aktív hangszóró professzionális felhasználási lehetőségekkel, magas szintű teljesítménnyel és kiváló hangzással. Teljesítményének határát a PA hangfal az 500 W erősségű teljesítménynél éri el, miközben a frekvenciatartományt beállíthatjuk az átkapcsolható fázissal és a frekvencia-szabályzóval. A 35 mm-es szabványos karimával a Skytec hangfalat a hangot tekintve strategikusan egy hangfal állványra helyezhetjük, amivel a kétemeletes hangfal szerkezet részévé válhat. Összerakása, szétszedése, újjáépítése a színpadon szabad kézzel is lehetséges az oldalsó fogantyúknak köszönhetően. A nehéz, robusztus MDF szekrényt filc huzat és fém peremvédők védik a külső fizikai hatásoktól.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytec TX15A, aktív PA subwoofer, AUX kedvező áron 63790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693266207

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zita

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Teodor

Még csak rövid ideje használom, de idáig 63790 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Skytec TX15A, aktív PA subwoofer, AUX termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jerguš

A Skytec TX15A, aktív PA subwoofer, AUX minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Samuel

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alžbeta

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Malone Auna PW-18A-M, 1250 W, aktív subwoofer, 46 cm (18")

Malone Auna PW-18A-M, 1250 W, aktív subwoofer, 46 cm (18")

Auna PW-18A-M egy jól bevált aktív subwoofer, amely Önt erőteljes teljesítményével és...

Skytec SMWBA15, aktív PA subwoofer, bi-amp, AUX, MIC

Skytec SMWBA15, aktív PA subwoofer, bi-amp, AUX, MIC

SkyTec SMWBA15, aktív PA subwoofer, bi-amp, AUX, MIC Aktív PA subwoofer 38 cm (15") woofer-rel és...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(82.2%)