Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az értékes mikrofonszett teljes csomagolással kézbesített, elismert funkciókkal rendelkezik. A háromlábú, beállítható állvány bármilyen típusú alapzathoz igazítható. A mikrofonkar lehajtható és 360°-ban forgatható úgy, hogy minden előadó magasságához, ill. minden stílusú rendezvényhez alkalmazkodjon. Az elegendően hosszú kábel lehetővé teszi a széleskörű színpadi elhelyezést. Fellépés után a szettet biztonságosan elhelyezheti a nejlontáskában.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR kedvező áron 13390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693068757

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

A Vezetékes mikrofonok kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gertrúda

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimíra

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Vezetékes mikrofonok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuš

A Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nadežda

Felülmúlta az elvárásaimat, a Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

OneConcept Dinamikus karaoke mikrofon

OneConcept Dinamikus karaoke mikrofon

Sokoldalú dinamikus mmikrofon. 1,5 méter hosszú kábel a szabad szinpadi mozgáshoz.

Feltűzhető mikrofon Chord 171.855, csipesz

Feltűzhető mikrofon Chord 171.855, csipesz

A Chrod 171.855 egy előnyös áron kapható feltűzhető mikrofon, mely az előadóművész számára szabad...

Headset mikrofon Chord 171.857

Headset mikrofon Chord 171.857

A QTX 171.857 egy kitűnő headset mikrofon, mely minden előadónak és énekesnek elegendő...

Skytec Fenton dinamikus kézi mikrofon, fekete, 4 m kábel

Skytec Fenton dinamikus kézi mikrofon, fekete, 4 m kábel

A Skytec dinamikus kézi mikrofon egy megbízható bandatag kitűnő hangi tulajdonságokkal és sokrétű...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.09.2021

Értékelés:
(82.6%)