Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Sony LIP1642ERPC Li-Polymer akkumulátor 3230mAh, Xperia XZ Premium, bulk megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Sony LIP1642ERPC Li-Polymer akkumulátor 3230mAh, Xperia XZ Premium, bulk kedvező áron 3790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
František

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Mobiltelefon akkumulátor kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Sony LIP1642ERPC Li-Polymer akkumulátor 3230mAh, Xperia XZ Premium, bulk termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

A Mobiltelefon akkumulátor kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Sony LIP1642ERPC Li-Polymer akkumulátor 3230mAh, Xperia XZ Premium, bulk terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tadeáš

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

A Sony LIP1642ERPC Li-Polymer akkumulátor 3230mAh, Xperia XZ Premium, bulk terméknek nagyon jó értékelése van. A Mobiltelefon akkumulátor kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(80%)