Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Spigen Glas.Tr kijelzővédő üvegfólia Huawei P30 Pro, fekete (L37GL25745) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Spigen Glas.Tr kijelzővédő üvegfólia Huawei P30 Pro, fekete (L37GL25745) kedvező áron 5890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8809640251733

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klára

Először nem hittem el azt, amit a Spigen Glas.Tr kijelzővédő üvegfólia Huawei P30 Pro, fekete (L37GL25745) termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Spigen Glas.Tr kijelzővédő üvegfólia Huawei P30 Pro, fekete (L37GL25745) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klára

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslav

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.11.2020

Értékelés:
(83.8%)