Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Spigen Liquid Crystal szilikon tok Samsung Galaxy S10 Plus, átlátszó (606CS25761) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Spigen Liquid Crystal szilikon tok Samsung Galaxy S10 Plus, átlátszó (606CS25761) kedvező áron 4390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8809640251887

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vavrinec

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Spigen Liquid Crystal szilikon tok Samsung Galaxy S10 Plus, átlátszó (606CS25761) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viliam

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tatiana

A kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Spigen Liquid Crystal szilikon tok Samsung Galaxy S10 Plus, átlátszó (606CS25761) mindössze 4390 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oliver

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ida

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marta

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.01.2021

Értékelés:
(78%)