Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Spigen Rugged Armor szilikon tok Huawei P20 Pro, fekete (L23CS23083) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Spigen Rugged Armor szilikon tok Huawei P20 Pro, fekete (L23CS23083) kedvező áron 4890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8809565307386

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Václav

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

Felülmúlta az elvárásaimat, a Spigen Rugged Armor szilikon tok Huawei P20 Pro, fekete (L23CS23083) termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubica

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Spigen Rugged Armor szilikon tok Huawei P20 Pro, fekete (L23CS23083) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.10.2020

Értékelés:
(79%)