Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Spigen Ultra Hybrid szilikon tok Samsung Galaxy S10e, átlátszó (609CS25838) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Spigen Ultra Hybrid szilikon tok Samsung Galaxy S10e, átlátszó (609CS25838) kedvező áron 5890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8809640252655

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Michal, Michaela

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Spigen Ultra Hybrid szilikon tok Samsung Galaxy S10e, átlátszó (609CS25838) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lýdia

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Spigen Ultra Hybrid szilikon tok Samsung Galaxy S10e, átlátszó (609CS25838) termékre mindőssze 5890 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dalibor

5890 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cecília

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 12.08.2020

Értékelés:
(85.8%)