Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Szilikon tok Metalic Slim Huawei P10 Rózsaszín megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Szilikon tok Metalic Slim Huawei P10 Rózsaszín kedvező áron 1790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426803926621

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Antónia

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lukáš

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Szilikon tok Metalic Slim Huawei P10 Rózsaszín nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Petronela, Petrana

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Szilikon tok Metalic Slim Huawei P10 Rózsaszín termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Diana

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Szilikon tok Metalic Slim Huawei P10 Rózsaszín termékre mindőssze 1790 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(83.8%)