Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Sztereó berendezés Auna DS-2, lemezjátszó, MP3 rögzítés megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna DS-2 egy sokoldalú sztereó berendezés, mely kapcsolatot teremt bármely audió forrás és USB/SD forrás között.Ezenkívül USB-kulcsokról, SD-kártyákról és MP3-lejátszókról is képes lejátszani.A berendezés MP3 állományokat tud készíteni (pl.lemezrõl, CD-rõl stb.), számítógép segítsége nélkül.Kedvenc CD- illetve lemez-gyûjteményeit gondtalanul és gyorsan archiválhatja.A lemezjátszó csendes mûködésének köszönhetõen, gondtalanul készítheti el feljegyzéseit.Az Auna DS-2 CD-lejátszót, rádiót és lemezjátszót kínál egyben.Audió komponensek csatlakoztatásához a berendezés nemcsak USB és SD bemenetekkel rendelkezik, hanem AUX bemenettel is.Vezetékes kimenetének köszönhetõen külső hi-fi erõsítõt is csatlakoztathat berendezéséhez.Ez nem minden! Az Auna DS-2 órát is tartalmaz ébresztõvel, ezért hálószobájában is nagyon praktikus lehet.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Sztereó berendezés Auna DS-2, lemezjátszó, MP3 rögzítés kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236114513

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marián

A Sztereó berendezés Auna DS-2, lemezjátszó, MP3 rögzítés minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dana, Danica

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

Még csak rövid ideje használom, de idáig 33490 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Sztereó berendezés Auna DS-2, lemezjátszó, MP3 rögzítés termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vanda

A HiFi rendszerek lemezjátszóval kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Sztereó berendezés Auna DS-2, lemezjátszó, MP3 rögzítés mindössze 33490 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna MG-Cartridge lemezjátszó tű

Auna MG-Cartridge lemezjátszó tű

Tartalék tű különféle auna gramofon rendszerekhez. A gramofon tűk elsősorban zenei...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(81.4%)