Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Térerősítő Auna AMP-9200, fehér külső, 600 W-os megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna AMP-9200-W egy sokoldalú 5.1-es PA térerősítő, mely alkalmas kisebb PA akciók és karaoke rendezvények létrehozására. A két sztereó cinch bemenet és az egy jack bemenet lehetővé teszi a végerősítő csatlakozását minden lehető audio berendezéssel – mint pl. MP3- és DVD- lejátszók, számítógépek, stb. esetében – továbbá biztosítják a szignál elosztását az 1 subwoofer és az 5 térbeli hangszóró segítségével. A HiFi- berendezés és a házimozi lehetőségének használatát a két mikrofonbemenet kínálja, melyekkel az Auna AMP-9200-W biztosítja a karoke partyk, előadások vagy promóciók létrejöttét. Az erősítő továbbá rendelkezik egy házimozi rendszerhez köthető beépített rádióadóvevővel. Ami a teljesítményt illeti, az Auna erősítő 600 W-os teljesítményével elegendő minőséget biztosít minden magán- és céges rendezvényen. Optikailag ez a fehér berendezés kék háttérvilágítású kijelzővel van kiegészítve, így alkalmas galériákban vagy hasonló temkerben való használatra. Kérjük tudatosítsa, hogy a vevőkészülék nem teszi lehetóvé az egyes állomások tárolását és nem rendelkezik frekvencia-kijelzővel.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Térerősítő Auna AMP-9200, fehér külső, 600 W-os kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236110140

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edmund

A HiFi komponensek kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Térerősítő Auna AMP-9200, fehér külső, 600 W-os terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oľga

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslav

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

A Térerősítő Auna AMP-9200, fehér külső, 600 W-os terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Denis

A HiFi komponensek kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Térerősítő Auna AMP-9200, fehér külső, 600 W-os terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Skytronic Sztereó Mini HiFi Karaoke erősítő

Skytronic Sztereó Mini HiFi Karaoke erősítő

Karaokehoz ideális, jó ár/érték arányú erősítő, hat csatlakozó bemenettel.A Skytronic mini...

Auna TT-186E, sztereó rendszer, gramofon, USB MP3 felvételkészítés

Auna TT-186E, sztereó rendszer, gramofon, USB MP3 felvételkészítés

Az auna 186E egy felvevő sztereó rendszer, amely analóg és digitális források között kommunikál....

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(81.4%)