Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Ultimate Running Belt futó öv palacktartó és fülhallgató kimenet, narancssárga megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Ultimate Running Belt futó öv palacktartó és fülhallgató kimenet, narancssárga kedvező áron 1490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825366528

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlasta

A Ultimate Running Belt futó öv palacktartó és fülhallgató kimenet, narancssárga terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

Jó minőség elérhető áron 1490 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matilda

A Ultimate Running Belt futó öv palacktartó és fülhallgató kimenet, narancssárga terméknek nagyon jó értékelése van. A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zita

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oleg

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Ultimate Running Belt futó öv palacktartó és fülhallgató kimenet, narancssárga még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jakub

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eleonóra

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(76.2%)