Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje fel és a hab állagú anyag a tároló táska méretéhez igazodik. A kettő gumikötél tartja a henger alakját, a tároló táska pedig védi a matracot a szennyeződésktől és a sérüléstől. A csomagolás kis mérete - kb. 51 x 17 cm és 1,5 kg - lehetővé teszi a Yukatana eszköz tárolását hosszabb túrák vagy kerékpározás alkalmával is. Elérhető színek: kétszínű piros-szürke, egyszínű piros (10028087 számú termék)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke kedvező áron 16390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868494

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eleonóra

A Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke terméknek nagyon jó értékelése van. A Vastagság 7 cm kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žofia

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Vastagság 7 cm kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

A Vastagság 7 cm kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Yukatana Goodrest 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke

Yukatana Goodrest 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros-szürke

Ahogy a mondás is tartja: „Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.“ Ez kempingezésor vagy...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.12.2023

Értékelés:
(79.2%)