Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján 25 cm (10") Auna subwoofer, 500 W, fényeffektus, lapos megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 30190 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna CD250-4BX subwoofer erős és temperamentumos basszusaival mindenkit lenyűgöz. A kiváló hangtulajdonságoknak és ellenálló konstrukciónak köszönhetően az Auna CB250-4BX subwoofer nagyon ellenálló és bíróképes berendezés. Szuper berendezés.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket 25 cm (10") Auna subwoofer, 500 W, fényeffektus, lapos kedvező áron 30190 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260130923945

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zora

Még csak rövid ideje használom, de idáig 30190 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a 25 cm (10") Auna subwoofer, 500 W, fényeffektus, lapos termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matúš

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvester

Először nem hittem el azt, amit a 25 cm (10") Auna subwoofer, 500 W, fényeffektus, lapos termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Mélyládák ülés alá kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslav

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna 30 cm subwoofer, basszus hangsugárzó, 600 W

Auna 30 cm subwoofer, basszus hangsugárzó, 600 W

Az idei auto HiFi kollekció számára az Auna ezt a nagy teljesítményű és dizájnosan kidolgozott...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(80%)