Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna 30 cm subwoofer, basszus hangsugárzó, 600 W megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az idei auto HiFi kollekció számára az Auna ezt a nagy teljesítményű és dizájnosan kidolgozott subwoofert készítette. A 600 W max teljesítmény, az ellenállóképes burkolat és a készülék más tulajdonságai ezt az auto HiFi készülékeket magasabb szintre emelik. A kiváló hangszíne és stabil konstrukciója mellett az Auna CB300-4BX kedvezményes árával mindenkit meggyőz. Ez a készülék egyszerűen mindenkit elvarázsol.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna 30 cm subwoofer, basszus hangsugárzó, 600 W kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260130923952

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

09/05/2020 01:07
Czirko István

Kedves mindenki!!Sajnos én nem tapasztalom azokat ,a pozitív dolgokat amit ti!!!Auna subwoofer 30cm+erősítő egyben vásárolt,rendeltem,szereltem be!!!!Újonnan vásárolt,fejegység pioneer!A zene,illetve hangzás egyenlő 0000000nullával!!Szeretném tudni,hogy mi lehet a probléma!!???Ha valaki tud segítsen,én is viszonoznám!!!Várom a lehetséges válaszokat!!

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

A Auna 30 cm subwoofer, basszus hangsugárzó, 600 W terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albín

Lenyűgöztek a Mélyládák ülés alá kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

Jó minőség elérhető áron 33490 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Severín

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

25 cm (10") Auna subwoofer, 500 W, fényeffektus, lapos

25 cm (10") Auna subwoofer, 500 W, fényeffektus, lapos

Az Auna CD250-4BX subwoofer erős és temperamentumos basszusaival mindenkit lenyűgöz. A kiváló...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(80.2%)