Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Apple Watch Leather Sport 38/40mm szíj, Champagne megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Apple Watch Leather Sport 38/40mm szíj, Champagne kedvező áron 13490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Júlia, Juliana

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

Még csak rövid ideje használom, de idáig 13490 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Apple Watch Leather Sport 38/40mm szíj, Champagne termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Slavomíra

Először nem hittem el azt, amit a Apple Watch Leather Sport 38/40mm szíj, Champagne termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Diana

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Apple Watch Leather Sport 38/40mm szíj, Champagne nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Františka

Akciósan, 13490 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(83.2%)