Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Audio Converter L52 adapter 2x Lightning + Mini Jack 3.5, fekete (CALL52-01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4600 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Audio Converter L52 adapter 2x Lightning + Mini Jack 3.5, fekete (CALL52-01) kedvező áron 4600 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156288454

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Prokop

Rendszeresen vásárolok a Mobilego.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arpád

Ezt a terméket a Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Még csak rövid ideje használom, de idáig 4600 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Audio Converter L52 adapter 2x Lightning + Mini Jack 3.5, fekete (CALL52-01) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

A Baseus Audio Converter L52 adapter 2x Lightning + Mini Jack 3.5, fekete (CALL52-01) minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arnold

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Baseus Audio Converter L52 adapter 2x Lightning + Mini Jack 3.5, fekete (CALL52-01) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 26.06.2022

Értékelés:
(79.4%)