Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Cafule kábel USB / USB-C Quick Charge 1m, piros/fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3650 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Cafule kábel USB / USB-C Quick Charge 1m, piros/fekete kedvező áron 3650 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156293557

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Cafule kábel USB / USB-C Quick Charge 1m, piros/fekete termékre mindőssze 3650 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jerguš

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ingrida

A Baseus Cafule kábel USB / USB-C Quick Charge 1m, piros/fekete terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

Már párszor rendeltem a Mobilego.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žaneta

A Baseus Cafule kábel USB / USB-C Quick Charge 1m, piros/fekete minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81.2%)