Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Cafule kábel USB / USB Type-C QC 3.0 1m, fekete/piros (CATKLF-B91) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3340 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Cafule kábel USB / USB Type-C QC 3.0 1m, fekete/piros (CATKLF-B91) kedvező áron 3340 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156278219

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

Először nem hittem el azt, amit a Baseus Cafule kábel USB / USB Type-C QC 3.0 1m, fekete/piros (CATKLF-B91) termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Kábel, csatlakozó kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valér

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(81.2%)