Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Full Coverage 0.3 mm kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, átlátszó  (SGAPIPH61-ES02) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Full Coverage 0.3 mm kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, átlátszó  (SGAPIPH61-ES02) kedvező áron 3490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156279216

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Maximilián

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adela

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažena

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3490 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Full Coverage 0.3 mm kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, átlátszó  (SGAPIPH61-ES02) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Judita

Akciósan, 3490 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Paulína

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Kijelzővédő fólia kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Baseus Full Coverage 0.3 mm kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, átlátszó  (SGAPIPH61-ES02) termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.06.2023

Értékelés:
(79.6%)