Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Rigid-edge 3D kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, fekete (SGAPIPH61-AJG01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Rigid-edge 3D kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, fekete (SGAPIPH61-AJG01) kedvező áron 3990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156279315

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Rigid-edge 3D kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, fekete (SGAPIPH61-AJG01) termékre mindőssze 3990 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anastázia

Már párszor rendeltem a Mobilego.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

A Kijelzővédő fólia kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Baseus Rigid-edge 3D kijelzővédő üvegfólia iPhone XR, fekete (SGAPIPH61-AJG01) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(81.2%)