Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Metal Gravity autós tartó vezeték nélküli töltővel, piros (WXYL-B09) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9970 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Metal Gravity autós tartó vezeték nélküli töltővel, piros (WXYL-B09) kedvező áron 9970 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156276864

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hubert

A Autós tartó kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viera

Még csak rövid ideje használom, de idáig 9970 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Metal Gravity autós tartó vezeték nélküli töltővel, piros (WXYL-B09) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozef

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Baseus Metal Gravity autós tartó vezeték nélküli töltővel, piros (WXYL-B09) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Metej

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Baseus Metal Gravity autós tartó vezeték nélküli töltővel, piros (WXYL-B09) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(83.4%)