Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Mount Gravity autós tartó ventilációs rácsba, fekete (SUGENT-ZN01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Mount Gravity autós tartó ventilációs rácsba, fekete (SUGENT-ZN01) kedvező áron 8790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156282308

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gustáv

A Baseus Mount Gravity autós tartó ventilációs rácsba, fekete (SUGENT-ZN01) minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ernest

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Mobilego.hu internetes áruház Autós tartó kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(83.8%)