Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Privity Pro Vehicle Mount bőr mágneses autós tartó, ezüst (SUMQ-PR0S) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Privity Pro Vehicle Mount bőr mágneses autós tartó, ezüst (SUMQ-PR0S) kedvező áron 3590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156262126

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Baseus Privity Pro Vehicle Mount bőr mágneses autós tartó, ezüst (SUMQ-PR0S) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Paulína

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdan

A Autós tartó kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Baseus Privity Pro Vehicle Mount bőr mágneses autós tartó, ezüst (SUMQ-PR0S) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Richard

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Jó minőség elérhető áron 3590 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

A Baseus Privity Pro Vehicle Mount bőr mágneses autós tartó, ezüst (SUMQ-PR0S) terméknek nagyon jó értékelése van. A Autós tartó kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(83.6%)