Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Rapid kábel USB / USB Type-C 2m, fekete (CATSU-C01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3920 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Rapid kábel USB / USB Type-C 2m, fekete (CATSU-C01) kedvező áron 3920 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156261464

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

A Kábel, csatlakozó kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bystrík

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lýdia

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3920 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Rapid kábel USB / USB Type-C 2m, fekete (CATSU-C01) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexej

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(81%)