Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Small Ears mágneses autós tartó, piros (SUER-A09) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3190 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Small Ears mágneses autós tartó, piros (SUER-A09) kedvező áron 3190 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156259362

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

Lenyűgöztek a Autós tartó kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

A Autós tartó kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, piros (SUER-A09) mindössze 3190 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojzia

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3190 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, piros (SUER-A09) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agáta

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobromila, Kevin

3190 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, piros (SUER-A09) terméket!!!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(83%)