Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Zinc mágneses kábel USB / Lightning 1m, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4190 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Zinc mágneses kábel USB / Lightning 1m, fekete kedvező áron 4190 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156294721

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jolana

Még csak rövid ideje használom, de idáig 4190 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Zinc mágneses kábel USB / Lightning 1m, fekete termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

Jó minőség elérhető áron 4190 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alžbeta

Először nem hittem el azt, amit a Baseus Zinc mágneses kábel USB / Lightning 1m, fekete termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Kábel, csatlakozó kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tichomír

Rendszeresen vásárolok a Mobilego.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 26.06.2022

Értékelés:
(79%)