Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Beamz 3-Some, világítószett, 4 részes, LED megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 46990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Beamz 3-Some világítószett átalakítja az egyhangú termet egy ritmusosan vibráló táncparketté. A szett plug and play felhasználásra alkalmas, továbbá jól átgondolt dizájnnal jellemezhető, melynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen biztosítja a kíváló hangulatot.A beépített mikrofon zenei és automatikus üzemmódot biztosít, kezelésével és a hatásos effektusok létrehozásával még kezdő felhasználók is gond nélkül megbirkóznak. A szett három könnyű LED moonflower effektust, 3 x 57 LED diódát, továbbá RGBW spektrumot és egy masszív fémrudat tartalmaz. Mivel az összes alkatrészt külön-külön mozgathatja, a szett ideális teremmegvilágítást biztosít.A fémrúd segítségével a készüléket állványhoz rögzítheti. Alacsony energiafogyasztásának, hosszú élettartamának és egyszerű kezelésének köszönhetően az alábbi szett karaoke partyk, kisebb bárok, klubbok de akár családi ünnepségek megvilágítására alkalmas.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Beamz 3-Some, világítószett, 4 részes, LED kedvező áron 46990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693268522

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dalibor

Felülmúlta az elvárásaimat, a Beamz 3-Some, világítószett, 4 részes, LED termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svätopluk

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leopold

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gertrúda

Először nem hittem el azt, amit a Beamz 3-Some, világítószett, 4 részes, LED termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Világítás kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

QTX UV Cannon reflektor, 400 W, UV fény, izzó nélkül

QTX UV Cannon reflektor, 400 W, UV fény, izzó nélkül

400 Watt teljesítményű UV izzókhoz alkalmas . A QTX vállalat a kicsi és erős UV Cannon...

Beamz Light Package 1, világítószett, 3 részes

Beamz Light Package 1, világítószett, 3 részes

Egy remek világítóshow-t létrehozni könnyű, ha alkalmas készülék áll a rendelkezésére. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.02.2024

Értékelés:
(83%)