Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján QTX UV Cannon reflektor, 400 W, UV fény, izzó nélkül megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 60390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. 400 Watt teljesítményű UV izzókhoz alkalmas . A QTX vállalat a kicsi és erős UV Cannon reflektora könnyen tartja a lépést a hasonló kategóriájú reflektorokkal. Az összteljesítmény 400 W, amely első ránézésre nem is tűnik fel. Amint a QTX UV Cannon reflektorba behelyezi a megfelelő izzót, előtör a készülék valódi ereje. Az UV reflektorok, amelyek erős ultraibolya sugárzást biztosítanak sokféle helyiségbe alkalmasak, mint például a klubok, bárok, szórakozóhelyek és bowling pályák. A harmonikus fényviszonyok eléréséhez nem hiányozhat a QTX UV Cannon. A modell méretéből kifolyólag jelentősebb súllyal rendelkezik, de emiatt nem kell aggódnia. A hozzá tartozó tartókar segítségével nem okoz problémát a reflektor falra vagy mennyezetre szerelése sem. A minőség és a kialakítás kifogástalan, ami garantálja a hosszú élettartamot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a reflektort izzó nélkül szállítjuk.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket QTX UV Cannon reflektor, 400 W, UV fény, izzó nélkül kedvező áron 60390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5015972028933

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blahoslav

Még csak rövid ideje használom, de idáig 60390 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a QTX UV Cannon reflektor, 400 W, UV fény, izzó nélkül termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Magdaléna

A Világítás kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

Először nem hittem el azt, amit a QTX UV Cannon reflektor, 400 W, UV fény, izzó nélkül termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Világítás kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Beamz Light Package 1, világítószett, 3 részes

Beamz Light Package 1, világítószett, 3 részes

Egy remek világítóshow-t létrehozni könnyű, ha alkalmas készülék áll a rendelkezésére. A...

Beamz 3-Some, világítószett, 4 részes, LED

Beamz 3-Some, világítószett, 4 részes, LED

A Beamz 3-Some világítószett átalakítja az egyhangú termet egy ritmusosan vibráló táncparketté. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.05.2024

Értékelés:
(76.2%)