Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Beamz LED PAR 64 Can, LED diódás fényeffektus, RGB, DMX megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Beamz LP-64LED egy LED diódás fényeffektus, amelynek hosszú élettartamú 176 10 mm RGB LED diódái színpompás fényekkel látják el a táncparkettet. A 6 csatornás DMX irányításnak, a zenére aktiválódó üzemmódnak és a master/slave üzemmódnak köszönhetően laikusok is könnyedén létrehozhatnak egy fényshow-t, míg a profik különféle világítási forgatókönyvet is írhatnak. A LED diódák jól ismert előnyei: Alacsony energiafogyasztás, elhanyagolható hőtermelés, és hosszú élettartamú izzók. A LED diódás fénytechnika hátrányát a hagyományos izzókkal szemben már régóta behozta: A reflektor fénytermelése ugyanolyan szinten van, mint a hagyományos izzóké.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Beamz LED PAR 64 Can, LED diódás fényeffektus, RGB, DMX kedvező áron 26790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693264289

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žaneta

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

Lenyűgöztek a LED reflektorok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

A LED reflektorok kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Beamz PAR36 SPOT, 8W, reflektor, 55 x 10mm, LED DMX RGB

Beamz PAR36 SPOT, 8W, reflektor, 55 x 10mm, LED DMX RGB

A BeamZ LED PAR36 reflektorral egy teljes mértékben vezérelhető világítást kapunk bármilyen...

Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX

Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX

A Beamz LED PAR berendezés bármilyen körülmények között kéznél lesz bulija megvilágítására. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.09.2020

Értékelés:
(80.4%)