Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 40290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Beamz LED PAR berendezés bármilyen körülmények között kéznél lesz bulija megvilágítására. A berendezés quad LED diódáival különféle hatásokat tesz lehetővé, különféle színkombinációkban. A hatások irányítása zene vagy automata üzemmód segítségével történik. A komplikáltabb fény installációk használhatják a PAR reflektor 8 csatornás DMX vezérlését. A beépített csatlakozóknak köszönhetően több egység is csatlakoztatható. A LED reflektor erős RGB LED diódái segítségével játékos fényhatásokat varázsolhat a klub vagy a party helyiségének falára. A felhasznált LED technológia biztosítja a berendezés magas energiahatékonyságát. A megtakarított áram kíméletes a pénztárcához és az alacsony hőtermelés egyúttal lehetővé teszi, hogy olyan helyeken használjuk a berendezést, ami a hagyományos villanykörték számára tabu lenne. Sokoldalúan használható, erős hatású és takarékos. A Beamz LED PAR berendezés sokoldalú fénytehetség.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX kedvező áron 40290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693265422

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaromír

Akciósan, 40290 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dana, Danica

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ingrida

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

A Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Víťazoslav

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

A Beamz LED PAR fényhatás, 4 x 8 W RGB LED, DMX termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Beamz LED PAR 64 Can, LED diódás fényeffektus, RGB, DMX

Beamz LED PAR 64 Can, LED diódás fényeffektus, RGB, DMX

A Beamz LP-64LED egy LED diódás fényeffektus, amelynek hosszú élettartamú 176 10 mm RGB LED...

Beamz PAR36 SPOT, 8W, reflektor, 55 x 10mm, LED DMX RGB

Beamz PAR36 SPOT, 8W, reflektor, 55 x 10mm, LED DMX RGB

A BeamZ LED PAR36 reflektorral egy teljes mértékben vezérelhető világítást kapunk bármilyen...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.09.2020

Értékelés:
(79.6%)