Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 17110 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az egész test edzése bárhol és bármikor: A CAPITAL SPORTS Black Core Equalizer berendezés ezt teszi lehetővé! Legyen az otthon, az irodában, a parkban, vagy utakon. Ez a két helytakarékos állvány bármelyik bőröndbe elfér és csak kis helyet foglal - kb. 61 x 35 cm nagyságú. Valóban sokoldalú termék. Fekvőtámaszok, dipek, lábemelések – csak néhány példa a lehetséges variációk végtelen sorából. A CAPITAL SPORTS Black Core Equalizer berendezéssel az edzés különböző korosztályok és edzési követelmények esetén is alkalmas, ugyanis az edzés intenzitását személyre szabhatjuk a saját testtömeg elmozdításával. Összeszerelése egyszerű, nem igényel nagy kézügyességet, és mindössze 5-10 percet vesz igénybe. Csupán két 17-es hatszögletű kulcsra lesz szüksége, amelyet bármelyik hobbiboltból beszerezhet. A megfelelő rögzítőcsavarok és alátétek a csomag részei.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete kedvező áron 17110 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365799483

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomíra

A Tolódzkodók kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

A Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pravoslav

A Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

A Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete terméknek nagyon jó értékelése van. A Tolódzkodók kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Orange Cross Equalizer, egész testes workout, terhelhetőség 180 kg

Capital Sports Orange Cross Equalizer, egész testes workout, terhelhetőség 180 kg

Egész testes átmozgatás, bárhol és bármikor, amikor csak szeretné: Mindezt Önnek lehetővé teszi...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81%)