Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Orange Cross Equalizer, egész testes workout, terhelhetőség 180 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 21830 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Egész testes átmozgatás, bárhol és bármikor, amikor csak szeretné: Mindezt Önnek lehetővé teszi az Orange Cross Equalizer a CAPITAL SPORTS-től. Akár otthon, az irodában, a parkban, vagy utazások alkalmával is. Ez a 2 helyspórolós acél állvány minden bőröndben kényelmesen elfér, csupán kb. 60 x 38 cm-es területet foglal el. Egy valóban sokoldalú eszközről van szó. Guggolások, fekvőtámaszok, felugrások, lábemelések, csak pár edzéstípus a számtalan lehetőség közül. A CAPITAL SPORTS Orange Cross Equalizer segítségével való edzés minden korosztály számára alkalmas és minden igényt kielégít, mivel az testedzés intenzitását mindenki saját maga szerint szabályozhatja testsúlya áthelyezésével. Az összeszerelés egyszerű, nem igényel különösebb ügyességet, 5 - 10 perc alatt kész is van. Egy 5 mm-es imbusz kulcson kívül semmi másra nincs szükség, amelyet pedig könnyen beszerezhet pl. egy barkácsboltban. A hozzá illő csavarok és alététek viszont a csomagolás részét képezik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Orange Cross Equalizer, egész testes workout, terhelhetőség 180 kg kedvező áron 21830 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365799490

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Erik

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sidónia

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Capital Sports Orange Cross Equalizer, egész testes workout, terhelhetőség 180 kg termékre mindőssze 21830 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Justína

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Tolódzkodók kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Capital Sports Orange Cross Equalizer, egész testes workout, terhelhetőség 180 kg termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboslav

21830 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete

Capital Sports Black Core Equalizer, egész test edzése, fekete

Az egész test edzése bárhol és bármikor: A CAPITAL SPORTS Black Core Equalizer berendezés ezt...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(79.6%)