Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Caseflex Wireless Mini Bluetooth hangfal - Gunmetal megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4350 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Caseflex Wireless Mini Bluetooth hangfal - Gunmetal kedvező áron 4350 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Diana

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvester

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Hordozható hangszóró kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Caseflex Wireless Mini Bluetooth hangfal - Gunmetal termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albína

A Caseflex Wireless Mini Bluetooth hangfal - Gunmetal minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edmund

Lenyűgöztek a Hordozható hangszóró kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

4350 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Caseflex Wireless Mini Bluetooth hangfal - Gunmetal terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

A Hordozható hangszóró kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Caseflex Wireless Mini Bluetooth hangfal - Gunmetal terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(80%)