Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján NEOGO AirSound SX6 Red megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9630 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket NEOGO AirSound SX6 Red kedvező áron 9630 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Servác

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a NEOGO AirSound SX6 Red termékre mindőssze 9630 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oskár

Lenyűgöztek a kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gizela

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

Még csak rövid ideje használom, de idáig 9630 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a NEOGO AirSound SX6 Red termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(78%)