Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Chord CG-15 elektromos gitár-erősítő, 20 cm, overdrive megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Chord CG-15 egy kompakt elektromos gitár-erősítő rock zene kedvelő kezdő és haladó játékosok számára egyaránt. Az erősítő rock alapját a szabályozható overdrive, hardveres reverb és 3-utas hangszínszabályozó alkotja, amelyek együtműködése kiváló élményt zenei biztosítanak, valamint vizuálisan is kellemesn hatnak vintage megjelenésükkel. A feltűnő dizájn ellenére a Chord CG-15 készülék inkább otthoni használatra van tervezve, amely csak kisebb rendezvényeken mutatkozik nyilvánosan: Kis méretének, súlyának és konstrukciójának köszönhetően alkalmas hordozásra, pl. zeneiskolába vagy a próbaterembe. A fejhallgatók csatolásának köszönhetően biztosítja a gyakorláshoz szükséges összpontosítást - továbbá az AUX bemenet a külső audió források csatolását biztosítja, mint az MP3 vagy CD lejátszók.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Chord CG-15 elektromos gitár-erősítő, 20 cm, overdrive kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5015972058602

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

A Chord CG-15 elektromos gitár-erősítő, 20 cm, overdrive terméknek nagyon jó értékelése van. A Gitárkombók kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

Felülmúlta az elvárásaimat, a Chord CG-15 elektromos gitár-erősítő, 20 cm, overdrive termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Etela

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomil, Ľudomil

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristián

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

33490 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Chord CG-30 elektromos gitár-erősítő, 25 cm, overdrive

Chord CG-30 elektromos gitár-erősítő, 25 cm, overdrive

A Chord CG-30 egy kompakt elektromos gitár-erősítő rock zene kedvelő kezdő és haladó...

Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX

Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX

A Chord CG-60 egy elektromos gitárerősítő, mely ideális koncerteken való felhasználásra. Rockos...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2020

Értékelés:
(79%)