Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 60390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Chord CG-60 egy elektromos gitárerősítő, mely ideális koncerteken való felhasználásra. Rockos jellegét többeközt a teljes mértékben beállítható drive csatorna biztosítja, melynek köszönhetően valódi pódiumos hangkép jön létre. Ezenkívül külső effektus berendezések és egy pedál is csatlakoztatható a berendezéshez. A beépített AUX bemenet zene lejátszására szolgál a külső forrásokról, mint pl. MP3- és CD- lejátszókról. Segítségükkel a gyakorlásnál olyan hangzás jön létre, mintha egész együttese jelen lenne. A Chord CG-60 masszív konstrukcióval és fémsarkakkal rendelkezik, így gyakran hordozható.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX kedvező áron 60390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5015972070529

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Linda

A Gitárkombók kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

A Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX terméknek nagyon jó értékelése van. A Gitárkombók kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Amália

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emília

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX termékre mindőssze 60390 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viliam

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

A Elektromos gitárerősítő Chord CG-60, 30 cm, drive, reverb FX minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Chord CG-15 elektromos gitár-erősítő, 20 cm, overdrive

Chord CG-15 elektromos gitár-erősítő, 20 cm, overdrive

A Chord CG-15 egy kompakt elektromos gitár-erősítő rock zene kedvelő kezdő és haladó...

Chord CG-30 elektromos gitár-erősítő, 25 cm, overdrive

Chord CG-30 elektromos gitár-erősítő, 25 cm, overdrive

A Chord CG-30 egy kompakt elektromos gitár-erősítő rock zene kedvelő kezdő és haladó...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(79%)