Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, piros-fekete, 500 g megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Kevés helyet foglal, könnyű. Maximális terhelhetőség 100 kg. Az emberek szeretnek ülni. A mobil kempingszék lehetővé teszi az ülést a szabad természetben, hosszabb tartózkodáskor horgászat, túrázás, kincskeresés, vadászat, kempingezés és egyéb kültéri tevékenység végzése esetén. A hordozható kempingszék 42 x 6 cm méreteivel és kb. 500 g súlyával mindössze jelentéktelen súllyal terheli a poggyászát, elenyésző térfogatot és súlyt foglal. Alternatív lehetőségként a szék csuklóhevederrel rendelkezik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kempingszéket sportos illetve arányos testalkatra tervezték. Maximális terhelhetősége kb. 80 kg.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, piros-fekete, 500 g kedvező áron 3690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275621034

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniela

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iveta

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Malvína

A DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, piros-fekete, 500 g termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matilda

A DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, piros-fekete, 500 g terméknek nagyon jó értékelése van. A Kemping tartozékok kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

OneConcept Eletronic Star Fishfinder szonár hal kereső

OneConcept Eletronic Star Fishfinder szonár hal kereső

Az Electronic Star hal indikátor egy sikeres horgászati berendezés, mely betekintést nyújt a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(79.4%)