Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján OneConcept Eletronic Star Fishfinder szonár hal kereső megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26550 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Electronic Star hal indikátor egy sikeres horgászati berendezés, mely betekintést nyújt a víz alatti helyzetbe. A berendezés centrális komponense egy szonár érzékelő, melyenk köszönhetően teljes kontrol alatt tudhatja horgászását. Az érzékelő egy 8 méteres kábellel működik, mely az irányító egységgel van összekacspolva. Ennek a két komponensnek együttműködésének eredményét jelzi ki az 5 cm-es képernyő. Innen minden inromációt leolvashat - a csali méylsége, a hal tartózkodásának helye és mélysége, ill. az alkami akadályokat.A készülék bónusza egy kikacsolható akusztikus szignál, mely a csalijához közeli halakról tudatja Önt. A szingál érzékenysége 2 fokozatban állítható a halak csalitól való távolásguktól függően. Kiváló funkcióinak köszönhetően az Electronic Star hal keresőt bármilyen körülmények közt használható - ködben, éjjel, hajnalban, stb. Sötétben a be és kikapcsolható energiatakarékos megvilágítás biztosítja a berendezés és az Ön siekrét. Akár -20° C hőmérsékletben is használható a készülék, így idális téli horgászathoz is.A szerelési kellékeknek köszönhetően (mely a csomag része) a hal keresőt a csónakja testére vagy közvetlenül a horgászbotra is rászerelheti.Minden tulajdonsága a készüléknek úgy lett megtervezve, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsa Önnek a horgászásnál. Ennek a készüléknek köszönhetően az Electronic Startól a horgászat legkedvesebb és legsikeresebb hobbijává válik!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket OneConcept Eletronic Star Fishfinder szonár hal kereső kedvező áron 26550 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275620976

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Brigita

A OneConcept Eletronic Star Fishfinder szonár hal kereső terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boleslav

Akciósan, 26550 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milica

Lenyűgöztek a Kemping tartozékok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ambróz

26550 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a OneConcept Eletronic Star Fishfinder szonár hal kereső terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Galina

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adrián

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, piros-fekete, 500 g

DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, piros-fekete, 500 g

Kevés helyet foglal, könnyű. Maximális terhelhetőség 100 kg. Az emberek szeretnek ülni. A mobil...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(87.2%)