Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DURAMAXX King Rex, 250l, kerékpár utánfutó kutyáknak, acélcsövek, 40kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 47790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. DURAMAXX King Rex kerékpár utánfutó kutyáknak egy új és biztonságos módja négylábú kedvenceink szállítására. A 250 literes belső térnek és 40 kg-s maximális teherbírásnak köszönhetően a King Rex elégséges helyet kínál kisebb és közepesen nagy kutyák kényelmes szállítására. Az utánfutó megerősített műanyag, csúszásmentes és vízálló alsó résszel van felszerelve, kimondottan kutyák szállítására, hogy állata jól érezze magát benne. Az előre telepített szervo garantálja a biztonságot a szállítás közben. A becsukható, szúnyoghálóval felszerelt nyílások az első és hátsó oldalon megkönnyítik az állat beszállását az utánfutóba és biztosítják az optimális szellőzést. Rossz idő esetén az első nyílást teljesen lezárhatja egy átlátszó anyaggal. A 70 cm hosszú vonórúd az előtelepített tengelykapcsolónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen hozzászerelhető a hátsó kerékhez. Az utánfutó konstrukciója összecsukható, ezért amennyiben épp nem használjuk, helytakarékosan tárolhatjuk. A biztonságos közlekedésért az utánfutó egy 145 cm hosszú rúdra erősített piros-narancssárga figyelmeztető zászlóval van felszerelve, továbbá egy első és hátsó reflektorral, valamint két arany fényvisszaverővel rendelkezik a 16"-os kerekeken. Az utánfutót összeszerelésre kész készletként küldjük, amelynek összerakása körülbelül 10 percig tart. Választható színek: fekete-piros, fekete-kék (10027856) Kérjük, tartsa szem előtt, hogy az utánfutót a közúti forgalomban való használathoz fel kell szerelnie hátsó lámpákkal is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket DURAMAXX King Rex, 250l, kerékpár utánfutó kutyáknak, acélcsövek, 40kg kedvező áron 47790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868906

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Želmíra

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

47790 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Róbert

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimír

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

Jó minőség elérhető áron 47790 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristián

Lenyűgöztek a Kerékpár utánfutók kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

DURAMAXX Big Blue Mike, bicikli utánfutó, teherszállítás

DURAMAXX Big Blue Mike, bicikli utánfutó, teherszállítás

Duramaxx Big Blue Mike, bicikli utánfutó, teherszállítás, magas kocsirúd, 70 l, kék Könnyítésre...

DURAMAXX Bigbig Box bicikli utánfutó, kézi kocsi, 40 l, 40 kg, szürke

DURAMAXX Bigbig Box bicikli utánfutó, kézi kocsi, 40 l, 40 kg, szürke

A BigBig Box kerékpár utánfutó a DURAMAXX-tól az Ön specialistája a biciklivel való...

DURAMAXX King Rex kutyaszállító kerékpár utánfutó , acélcsövek 250 l, 40 kg

DURAMAXX King Rex kutyaszállító kerékpár utánfutó , acélcsövek 250 l, 40 kg

A King Rex kerékpár utánfutó a DURAMAXX-tól egy új és fejedelmi szállítási módszer négylábú...

DURAMAXX Mountee bicikli utánfutó, acélcsövek, 130 l, 60 kg

DURAMAXX Mountee bicikli utánfutó, acélcsövek, 130 l, 60 kg

A Mountee kerékpár utánfutó a DURAMAXX-tól az Ön specialistája a biciklivel való...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.06.2024

Értékelés:
(82.4%)