Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DURAMAXX Mountee bicikli utánfutó, acélcsövek, 130 l, 60 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 36920 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Mountee kerékpár utánfutó a DURAMAXX-tól az Ön specialistája a biciklivel való teherszállításban - mindegy, hogy bevásárlásról, a kertbe való utazásról, piknikezésről vagy biciklitúráról van szó. A 130 literes belső térben probléma nélkül elfér minden szállítmány, akár 3 csomag ásványvíz, néhány csomag virágföld vagy kemping felszerelés. A stabil acél keret terhelhetősége akár 60 kg. Ehhez alkalmazkodik az utánfutó alja is, amely keresztben összehegesztett acéllapokból áll. Hagyja ki az autót a teherszállításból a kisebb távolságoknál, használja inkább kerékpárját és a DURAMAXX Mountee-t: így elkerülheti az idegesítő parkolóhely keresést, közlekedési dugókat, és végül de nem utolsó sorban egészségének is kedvez. Az időjárás viszontagságai elleni védelemről a nylon ponyva borítás gondoskodik, amely szükség szerint gyorsan felszerelhető. A 70 cm hosszú kocsirúd az előre felszerelt összekötő kapcsoló segítségével gyorsan és problémamentesen rögzítheti a bicikli hátsó kerékhez. Ha a kerékpár utánfutó éppen nincs használatban, a kerekeit nagyon gyorsan leszerelheti, és lefektetheti a felületre. Az összecsukható kocsirúdnak köszönhetően rendkívül kevés helyet foglal. Az utakon való biztonság érdekében a DURAMAXX utánfutó egy pirosas narancssárga jelző zászlóval is büszkélkedhet, amely egy 145 cm hosszú rúdhoz van erősítve. A praktikus eszköz természetesen fényvisszaverőkkel is rendelkezik a 16" méretű kereken. A kerékpár utánfutó mint összeszerelhető készlet van szállítva, amelynek összerakása kb. csupán 10 percet vesz igénybe. Elérhető színek: fekete-piros Kérjük, vegye figyelembe, hogy kerékpár utánfutót a közúti közlekedésben való használat előtt hátsó lámpákkal szükséges felszerelni  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket DURAMAXX Mountee bicikli utánfutó, acélcsövek, 130 l, 60 kg kedvező áron 36920 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868920

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

A DURAMAXX Mountee bicikli utánfutó, acélcsövek, 130 l, 60 kg termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vavrinec

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karol

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Slavomír

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

DURAMAXX Big Blue Mike, bicikli utánfutó, teherszállítás

DURAMAXX Big Blue Mike, bicikli utánfutó, teherszállítás

Duramaxx Big Blue Mike, bicikli utánfutó, teherszállítás, magas kocsirúd, 70 l, kék Könnyítésre...

DURAMAXX Bigbig Box bicikli utánfutó, kézi kocsi, 40 l, 40 kg, szürke

DURAMAXX Bigbig Box bicikli utánfutó, kézi kocsi, 40 l, 40 kg, szürke

A BigBig Box kerékpár utánfutó a DURAMAXX-tól az Ön specialistája a biciklivel való...

DURAMAXX King Rex, 250l, kerékpár utánfutó kutyáknak, acélcsövek, 40kg

DURAMAXX King Rex, 250l, kerékpár utánfutó kutyáknak, acélcsövek, 40kg

DURAMAXX King Rex kerékpár utánfutó kutyáknak egy új és biztonságos módja négylábú kedvenceink...

DURAMAXX King Rex kutyaszállító kerékpár utánfutó , acélcsövek 250 l, 40 kg

DURAMAXX King Rex kutyaszállító kerékpár utánfutó , acélcsövek 250 l, 40 kg

A King Rex kerékpár utánfutó a DURAMAXX-tól egy új és fejedelmi szállítási módszer négylábú...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(84.2%)