Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Fitbit Charge 3 Silicone (Small) szíj, Dark Blue megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Fitbit Charge 3 Silicone (Small) szíj, Dark Blue kedvező áron 3890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Peter a Pavol, Petra

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Fitbit Charge 3 Silicone (Small) szíj, Dark Blue terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anastázia

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milena

3890 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Fitbit Charge 3 Silicone (Small) szíj, Dark Blue terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Fitbit Charge 3 Silicone (Small) szíj, Dark Blue termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albín

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Fitbit Charge 3 Silicone (Small) szíj, Dark Blue még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(80%)