Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján FrontStage PSAB-96, motoros vetítő vászon, házimozi, projektor, HDTV, 172 x 172 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Vászon - ideális HDTV minőségű vetítéshez Fehér matt vászon melynek felülete elsőosztályú vinil fonalból készült. Alacsony gain faktornak köszönhetően (1,0!) otthoni használatatra ideális. Élvezze otthona melegében kedvenc filmeit és videóit. Minőségi vászon, minden látásszögben éles képet biztosít.Többé nem kell alkalmazkodnia a képernyőhöz, bárhol ül a helységben, a képet minden szögből figyelheti. További előnye az 1:1 képernáy, amely minden más képarányú felvétel (pl. 4:3 vagy 16:9) vetítését minőség veszteség nélkül biztosítja. Rögzítés és motoros feltekerés – egyszerű instaláció és kezelés Az erőteljes és ellenálló konstrukciót egyszerűen rögzítheti mennyezethez illetve falhoz is. A felszerelés után egyszerűen fel- és le lehet tekerni a motoros meghajtásnak és a kábeles távirányítónak köszönhetően. Tippek és trükökk vászonvételnél Melyik típusú vászon illik legjobban az Ön szükségleteire? Két döntő tényező: gain faktor és a szövet típusa Ideális gain faktor A gain faktor biztosítja a vászon reflex arányát. Minnél nagyobb a gain faktor, annál erősebben tükröződik vissza a beeső vetített fény és annál élesebb a kép. A magas gain faktor hátránya a sötét kép oldalsó szögből nézve. Házimozi használatánál ez a hátrány jelentős. Ahhoz, hogy otthon is optimális képet élvezhessen (cca. 3 akár 8 m távolságban), érvényesnek kell lennie: Minnél kisebb a gain faktor, annál jobb. Ebből a távolságból a kép elegendő mértékben látható, így oldalt ülő nézők is teljes élményben és minőségi képben részesülnek. A gain faktor 1,0 -es értéke ideális – 1,5-ös értéknél más eredményekkel számíthat. A magas gain faktorú vászon azonban nagyobb prezentációknál alkalmas, például konferenciáknál nagyobb termekben. Alacsony gain faktorMagas gain faktorKép oldalsó szögből++- -Távolság-+ A vászon típusa A gyűrődés minden vászonnál máshogy néz ki. A nagy mértékben gyűrődő anyagok korlátozzák a vetítési élményt, ezért ebből a szempontból használhatatlanok. A mi vásznunk 493 g/ m-es súllyal rendelkezik, optimalizált házimozi használatra, állandó és ellenáll a gyűrődésnek. Ezenkívül a vásárlásnál gondoljon a tisztításra is. A tisztítási lehetőség nem minden terméknél nyilvánvaló. A mi vásznaink olyan anyagból készülnek, melyek gond nélkül tisztíthatóak, ezért biztosítják a hosszantartó teljesértékű használatot.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket FrontStage PSAB-96, motoros vetítő vászon, házimozi, projektor, HDTV, 172 x 172 kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260130920968

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adrián

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľudmila

A FrontStage PSAB-96, motoros vetítő vászon, házimozi, projektor, HDTV, 172 x 172 terméknek nagyon jó értékelése van. A Vetítővásznak kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nora

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emília

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

33490 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a FrontStage PSAB-96, motoros vetítő vászon, házimozi, projektor, HDTV, 172 x 172 terméket!!!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

FrontStage QSFC-86, kihúzható 218 cm vetítő vászon, 172x130 cm, 4:3

FrontStage QSFC-86, kihúzható 218 cm vetítő vászon, 172x130 cm, 4:3

Az álló vetítővászon az Elctronic Star -tól egy ideális megoldás mobilis és ideiglenes...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(76%)