Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján FrontStage QSFC-86, kihúzható 218 cm vetítő vászon, 172x130 cm, 4:3 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 63490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az álló vetítővászon az Elctronic Star -tól egy ideális megoldás mobilis és ideiglenes vetítésekhez. A dizájnt nagyrészt a mobilitása határozza meg, többekközt a fém - s ennek ellenére könnyű - tokjának is köszönhetően, amely a vetítő vásznat összerakott állípotában tárolja. Az alsó markolat párnázása is könnyíti a horodzását. Pár mozdulattal helyben felállíthatóteljes nagyságában a tok két csatos zár kinyitását követve. A két szétnyitható láb tovább megerősíthető az egyébként is stabil vetítő tartásához, így kinti használatra is alkalmas. Használat után hasonlóan könnyen és gyorsan összerakható a vászon egy gyors kézmozdulattal. A vászon anyaga - 3 réteges szövet vinyl felülettel - különösképpen ellenálló gyűrődésekkel szemben és így korlátlan vizuális élményt biztosít. A hátsó tartó effektíven gátolja a vetítő vászon leesését és a vízszintes gyűrődések képződését. Az 1 Gain faktor (erősítés koeficiense) az Electronik Star vetítővásznát igényesebb használatra teszi alkaslmassá, mint pl- házimozik, nyilvános vetítés kocsmában vagy üzleti és cégi prezentációk.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket FrontStage QSFC-86, kihúzható 218 cm vetítő vászon, 172x130 cm, 4:3 kedvező áron 63490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260130920999

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vanda

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a FrontStage QSFC-86, kihúzható 218 cm vetítő vászon, 172x130 cm, 4:3 nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

A FrontStage QSFC-86, kihúzható 218 cm vetítő vászon, 172x130 cm, 4:3 minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hubert

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

FrontStage PSAB-96, motoros vetítő vászon, házimozi, projektor, HDTV, 172 x 172

FrontStage PSAB-96, motoros vetítő vászon, házimozi, projektor, HDTV, 172 x 172

Vászon - ideális HDTV minőségű vetítéshez Fehér matt vászon melynek felülete elsőosztályú vinil...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(85.4%)