Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Azura, összecsukható szobabicikli, 100kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 36890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Azura egy összecsukható szobabicikli, amely a mindennapos edzésben lesz segítségére, ráadásul összecsukva rengeteg helyet spórol meg. A szobabiciklit villámgyorsan szétnyithatja. A védő aljzat védi az érzékeny felületeket (pl. padlókat) a sérülésektől, megakadályozza a nyikorgást és biztosítja, hogy a bicikli stabilan álljon. A bicikli nyolc teljesítményfokozattal rendelkezik, és könnyedén átválthat másikra a kézi forgatógombbal. A kormányba beépített pulzusmérő az edzőszámítógépet informálja a pulzus frekvenciájáról és tökéletes ellenőrzés alatt tarthatja vele a teljesítményt. A pulzus frekvenciája mellett az edzőszámítógép mutatja az időt, a sebességet, az elégetett kalóriák számát és minden más fontos információt ahhoz, hogy a kitűzött célok megfogalmazására és azok elérésére. A bicikli a négy fokozatban állítható nyeregnek köszönhetően ergonomikusan beállítható minden magassághoz. A széles, extra puha párnázású nyereg akár több órán át is garantálja a fájdalommentes edzést. A csúszásmentes pedálok az állítható pántokkal segítenek az erő optimális átvitelében a lábakról a pedálra. A kis rekesz a kijelző mellett pl. iPad, iPhone és más hasonló tárgyak tárolására szolgál. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket összeszerelésre készen küldjük. A szerelés kb. 15 percet vesz igénybe, miközben ez az érték az egyéni kézügyességtől függ. A használati útmutató és minden szükséges anyag a csomag része.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Azura, összecsukható szobabicikli, 100kg kedvező áron 36890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365799551

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

A Szobabiciklik kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tichomír

Felülmúlta az elvárásaimat, a KLARFIT Azura, összecsukható szobabicikli, 100kg termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Róbert

36890 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a KLARFIT Azura, összecsukható szobabicikli, 100kg terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Olympia

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Minibike 2G, teherbíróképesség max. 100 kg, fekete

KLARFIT Minibike 2G, teherbíróképesség max. 100 kg, fekete

A Klarfit Minibike 2G a végtagok izomzatának erősítésére szolgál egyszerű kezeléssel. Elég...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81.4%)