Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Minibike 2G, teherbíróképesség max. 100 kg, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 17690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Minibike 2G a végtagok izomzatának erősítésére szolgál egyszerű kezeléssel. Elég kiválasztani az ellenállást, kitűzni a célokat és már kezdheti is az edzést. A berendezés LCD kijelzővel és beépített számítógéppel rendelkezik, amely lehetővéteszi az hatékony testedzést. A pedálokon található fogantyúknak és a csúszásmentes alátéteknek köszönhetően a biciklizés biztonságos és kényelmes.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Minibike 2G, teherbíróképesség max. 100 kg, fekete kedvező áron 17690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322377884

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anastázia

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žigmunt

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lýdia

Jó minőség elérhető áron 17690 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milica

A Szobabiciklik kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a KLARFIT Minibike 2G, teherbíróképesség max. 100 kg, fekete terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roman

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

A Szobabiciklik kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

17690 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a KLARFIT Minibike 2G, teherbíróképesség max. 100 kg, fekete terméket!!!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Azura, összecsukható szobabicikli, 100kg

KLARFIT Azura, összecsukható szobabicikli, 100kg

A Klarfit Azura egy összecsukható szobabicikli, amely a mindennapos edzésben lesz segítségére,...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(80.4%)