Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT BRD2, Balance Board,<150kg, 37,5cm átmérő, fa megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5600 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Stabil Balance Board az általános koordináció és reakcióképesség edzésére. Érdesített felület MDF fából dizájn nyomással. Cikkszám: FIT-BRD2 / 10004630 A Klarfit Balance Boards egy furfangos módja a koordináció és reakcióképesség teljeskörű edzésének, valamint javítja a testi összmotorikát. En passant a kondíció és az erőnlét is javul. Az a tény, hogy az edzés sosem lesz monoton, mindig változatos és szórakoztató marad, a Balance Boardot testedzések ideális sarokkövévé teszi a rehabilitációs tornától kezdve a jógáig, valamint az otthoni edzésig. Annak érdekében, hogy az újoncok se érezzék veszélyes kötéltáncnak az edzést, a Klarfit Balance Board csúszásgátló, strukturált felülettel rendelkezik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT BRD2, Balance Board,<150kg, 37,5cm átmérő, fa kedvező áron 5600 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113639

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Egyensúly párnák kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a KLARFIT BRD2, Balance Board,<150kg, 37,5cm átmérő, fa termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rozália

5600 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a KLARFIT BRD2, Balance Board,<150kg, 37,5cm átmérő, fa terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arnold

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karolína

A Egyensúly párnák kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anton

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Labyrinth Balance Board, <100kg, 33,3cm-es átmérő

KLARFIT Labyrinth Balance Board, <100kg, 33,3cm-es átmérő

A Klarfit egyensúly megtartására alkalmas alátét ügyes módon egészíti ki az edzéstervét a...

KLARFIT myTwist Body Twister, rotana, lábmasszázsgép, kék

KLARFIT myTwist Body Twister, rotana, lábmasszázsgép, kék

Edzésprogramja valóban aktívabbá válik: a Klarfit myTwist Body Twister berendezéssel az...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(80.2%)