Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT myTwist Body Twister, rotana, lábmasszázsgép, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4120 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Edzésprogramja valóban aktívabbá válik: a Klarfit myTwist Body Twister berendezéssel az egyensúlyt, a koordinálóképességet és izomzatát egy egyszerű, de effektív edzőberendezéssel tökéletesítheti. A myTwist berendezéssel több testrészét is tornáztathatja, fő előnye, hogy védi az ízületeket így minden korosztály számára ideális kiegészítő. Főleg a hát- és medence izmainál szükséges, hogy biztosítva legyen az egyenes tartás, így meggátolja a hátfájást, hiszen háta stabilitása a berendezés segítségével garantált. A Klarfit Twister rotana kézi méreteinek köszönhetően egyszerűen hordozható. A láb alakjához igazított masszázspontok és a 8 beépített mágnes talpait ellazítja és fitness edzésre sarkallja. A myTwist berendezés aerobik gyakorlatokon kívül kíválóan alkalmas kardio tréningre is, mely során a kitartást gyakorolhatja, valamit az egész test izomzata, a légzés és a kardiovaszkuláris rendszer is megedződik. Legyen fitt és mozgassa át izmait – a Klarfit gyártó myTwist Body Twister berendezése kényelmesen, otthon a nappalijában is jó szolgálatot tesz. Elérhető színek: kék, narancssárga  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT myTwist Body Twister, rotana, lábmasszázsgép, kék kedvező áron 4120 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365795126

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Denis

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Petronela, Petrana

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

Még csak rövid ideje használom, de idáig 4120 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a KLARFIT myTwist Body Twister, rotana, lábmasszázsgép, kék termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viliam

A Egyensúly párnák kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A KLARFIT myTwist Body Twister, rotana, lábmasszázsgép, kék terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agnesa

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT BRD2, Balance Board,<150kg, 37,5cm átmérő, fa

KLARFIT BRD2, Balance Board,<150kg, 37,5cm átmérő, fa

Stabil Balance Board az általános koordináció és reakcióképesség edzésére. Érdesített felület...

KLARFIT Labyrinth Balance Board, <100kg, 33,3cm-es átmérő

KLARFIT Labyrinth Balance Board, <100kg, 33,3cm-es átmérő

A Klarfit egyensúly megtartására alkalmas alátét ügyes módon egészíti ki az edzéstervét a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(85.4%)