Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11250 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit hasfal edző egy sokoldalú sportberendezés otthoni tornázásra, mellyel a has-, a kéz-, a váll- és a hát izmai erősödnek. A Klarfit berendezés faltól való távolsága és a fogantyúk távolsága optimális körülményeket biztosítanak anélkül, hogy a berendezés útban lenne a szobában. A hasfal edző 2 fogórészt tartalmaz, melyekkel különféle edzéstípusok végezhetőek el, és így akár egy komplex edzésprogram is megvalósulhat. A vertikális fogórész használatánál az alkar a párnázott felületen helyezkedik el, így biztosítja a precíz és ideális mozdulatsort, mely megóvja ízületeit. A párnázás felülete - PVC műbőr - könnyen tisztítható, kopásgátló és gyorsan száradó, tehát optimális választásnak bizonyul a sportberendezés bevonására.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg kedvező áron 11250 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113936

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Húzódzkodók, tolódzkodók kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

A KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg terméknek nagyon jó értékelése van. A Húzódzkodók, tolódzkodók kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboslav

Még csak rövid ideje használom, de idáig 11250 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslava

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Tyro S3, nyújtórúd, fekete

Capital Sports Tyro S3, nyújtórúd, fekete

A CAPITAL SPORTS Tyro S3 nyújtórúddal ideális partnerre találsz a hát, kar és vállak edzésére a...

KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú

KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú

A Klarfit húzódzkofó egy kíváló sportsegédeszköz, mely a törzs-, a hát-, a nyak- és a kéz...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(78.4%)