Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit húzódzkofó egy kíváló sportsegédeszköz, mely a törzs-, a hát-, a nyak- és a kéz izmainak teljes megmozgatására szolgál. A többi ajtókeretbe alkalmas húzódzkodóval ellentétben a Klarfit berendezés hat pár fogantyúval rendelkezik, így külön-külön erősítheti egyes izomcsoportjait. A húzódzkodó két tartóval van ellátva, hogy a berendezés biztonságosan tartson és ne foglaljon sok helyet. Kérjük tudatosítsa, hogy a berendezést szétszerelve kézbesítjük, összeszerelése kb. 10 percet vesz igénybe- de ez a számadat függ a technikai készségektől, így akár kevesebb időbe is telhet. A szerelési kellékek természetesen a csomagolás részét képezik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú kedvező áron 9990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113776

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

A KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adolf

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jela

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú termékre mindőssze 9990 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Perla

A Húzódzkodók, tolódzkodók kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a KLARFIT húzódzkodó ajtókeretbe, 6 féle fogantyú mindössze 9990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Tyro S3, nyújtórúd, fekete

Capital Sports Tyro S3, nyújtórúd, fekete

A CAPITAL SPORTS Tyro S3 nyújtórúddal ideális partnerre találsz a hát, kar és vállak edzésére a...

KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg

KLARFIT hasfal edző, fehér, 68,5 cm, <150 kg

A Klarfit hasfal edző egy sokoldalú sportberendezés otthoni tornázásra, mellyel a has-, a kéz-, a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.03.2021

Értékelés:
(82.2%)